Diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Concreet ondersteunen wij overheidsorganisaties bij de ontwikkeling van strategie en beleid, het daadwerkelijk implementeren van veranderingen, maar ook bij het begeleiden van ingewikkelde samenwerkingsprocessen en het coachen van managers en medewerkers.

Interimmanagement

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra capaciteit op directie-, management-, programma- of projectniveau? Dan kunnen we u deskundige professionals leveren.

Organisatieadvies

Heeft u behoefte aan strategisch advies, een organisatieverandering, analyse of doorlichting van uw organisatie(onderdeel)? Neem gerust contact met ons op. Dit geldt ook voor het begeleiden van fusies en samenwerkingsprocessen.

Onderzoek en evaluatie

Heeft u behoefte aan een evaluatie van beleid, of een project of een programma? Of bent u van plan om een verkenning of haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren? Wij hebben ervaren onderzoekers die u hierbij goed kunnen helpen.

Coaching en training

Om gedrag en organisatieculturen daadwerkelijk te veranderen zijn ‘coaching on the job’ en trainingen van belang. Wij werken hierin samen met ervaren en gecertificeerde coaches en trainers.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.